BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, 6 March 2012

L.O.V.E

Kalau kita selalu nak ingat perkara yang dah lepas, memang confirm lah sedih memanjang kan??
So, kita ambillah keputusan untuk tempuh perkara yang bakal kita lalui.
macam tu juga cinta atau dalam bahasa baratnya LOVE. ececeh,, haha

Cinta ni tak semestinya kita kena sentiasa kekal pada first love kita,
tak semestinya jugak kita kena kekal pada yang kedua,
mungkin jodoh cinta kita ni ada pada yang ke-20.
kita tak tahu kan,, so guys, bila putus cinta jangan susah-susah nak menangis bagai nak rak.
Cari je yang baru. hohooo. . .

style kaannn??? haha

0 pensupport: