BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, 20 March 2012

Saya bahagia dengan awak :)

awak,, ingat tak kita pun pernah lalui benda ni?
ingat tak kita bangun pagi2?
Semata-mata nak tengok laut yang tak lah berapa nak cantik sangat,
tapi sebab masing-masing tengah hangat bercinta kann,
semua nampak indah je,
 
rindu kann time tu?
 
 look at both egg,
it seems like they had a wonderful love,
harap-harap kita pun macam tu la kann?

jangan muda-muda je happy, tapi bila kahwin asyik gaduh jea,and kalau boleh setia lah sampai ke tua,tak perlukan orang lain untuk mengeruhkan hubungan tu, bahagia berdua sampai akhir hayat. Tapi family n anak-anak tu takpe lah, yang di maksudkan pengeruhkan keadaan tu is kehadiran orang baru dlm erti kata lain, perempuan/lelaki lain. !Bila bahagia sampai ke tua barulah boleh buktikan kata-kata cinta yang pernah kita ungkap tu. . . .
 
tengok ni:

hehee. . .macam nenek aku jea tuhhh. . . ;P
tapi nampak bahagia je kan?? :)

0 pensupport: