BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, 22 January 2012

penat laa

Assalamualaikum. . .
Hari ni, aku nak cerita pasal kasut. Even benda niey dah jadi dari semalm, tapi aku nak cerita jugak! huh. . . Semalam,,, my lovely shoes dah terkopak, jadi dengan riaknye aku dok mengajak akak aku pergi beli kasut. Dalam banyak2 kasut, kasut yang di atas ni lah yang telah menarik perhatian aku. 

Pakai punye pakai lah, yelah kann dah kasut baru, mesti lah bangga gitu, Orang tengok tengok, dalam hati cakap, "apa tengok tengok? nak pergi belilah" riak la kejap kan hehee. . . last2, hambek,,

kesakitan kaki aku... hampeh. . . huh, , ,

ps: laen kali jgn nak berlagak sangat lah bila ada kasut baru,
    Berlagak punye berlagak, Allah bagi cash, kaki aku sakit kat situ jugak.       




0 pensupport: