BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, 19 August 2011

facebook

adoii. . . bengang siot, fb tak boleh bukak. apesal ni??? :((((((

Thursday, 18 August 2011

time kecik-kecik arr kann

hmm, , dah beberepe hari aku tinggalkan keje berbelog ni. hehe
sebenarnye takdelah benda nak cite2 sangat kan kan,
tapi sebab tengah boring, jari ni pun tergedik2 lah nak bergerak,
memandangkan perkhidmatan sms tak dapat digunakan disebabkan oleh ketidak adaan kredit,
so, berbelog pon jadilah. hee. :))

hmm. . . bile dah semua orang dok sibok on facebook lah apelah., tiba2 pulak terkenangkan myspace dulu. hoho..
biasalah time baru2 nak gedik2. macam2 gamba aku letak tapi takdelah lawa mane pon kann,
muke aku tadelah lawa mane, tapi syukurlah complete semua ada. :))

nilah antara muke gedik, bajet an.
ntahlah, muke tak sedar diri kan time tuuu. . .  haha


 haa, ni konon comel la kan, haha


haa, yg ni konon mulut tu seseksi angelina jolie lah kann
tapi tak langsung pon. haha



wah. . .terluang jugak waktu yg tersangat2 free ni, hehe.... berjaya juge.!!! yeay








Wednesday, 10 August 2011

UPS dah lame habes, tapi baru na update blog kann, 
yelahhh, orang tade laptop, mane bole na update bile2 mase kann,
hmm. . . yea, awak, sekarang dah ada handphone, 
senang sikit, hati saya semakin gembira,
mudah mudah dan mudah,! hehe


habes UPS, kite pon menggile lah kan. :P


chemist banyak salah buat!


science com banyak sangat kene hafal. . .


tu lah jadinye bile tak study awal2 kann.  . . :((((