BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, 26 March 2012

TAK NAK MACAM NI.

taknak lah benda camni jadi lagi.
kita kan dah besar.
yang beza dia, cuma awak lagi tua. :D

Saya tak nak hilang awak. 

Sebab saya yakin dengan awak. 

Saya nak kita selalu happy jea. 

tengok, naik basikal roda LOVE pun still boleh gerak.

betapa hebatnya imaginasi diorang ni.
hehe. . .
tapi bahagia jeee. . . .nak camtu jugak.
boleh??

Tuesday, 20 March 2012

Saya bahagia dengan awak :)

awak,, ingat tak kita pun pernah lalui benda ni?
ingat tak kita bangun pagi2?
Semata-mata nak tengok laut yang tak lah berapa nak cantik sangat,
tapi sebab masing-masing tengah hangat bercinta kann,
semua nampak indah je,
 
rindu kann time tu?
 
 look at both egg,
it seems like they had a wonderful love,
harap-harap kita pun macam tu la kann?

jangan muda-muda je happy, tapi bila kahwin asyik gaduh jea,and kalau boleh setia lah sampai ke tua,tak perlukan orang lain untuk mengeruhkan hubungan tu, bahagia berdua sampai akhir hayat. Tapi family n anak-anak tu takpe lah, yang di maksudkan pengeruhkan keadaan tu is kehadiran orang baru dlm erti kata lain, perempuan/lelaki lain. !Bila bahagia sampai ke tua barulah boleh buktikan kata-kata cinta yang pernah kita ungkap tu. . . .
 
tengok ni:

hehee. . .macam nenek aku jea tuhhh. . . ;P
tapi nampak bahagia je kan?? :)

Monday, 19 March 2012

happy birhday SUPERMAN


On 18/03/1993, a cute baby boy was born,
That baby were so awesome.
Had a cute face, 
Sweet smile and everything perfect.

19 years later, , , 


wah. . . tingginya. . .
soo soo tallll. . . . hahaa
on 18/03/2012,
he was getting old.
We celebrated together with all friends.
I'm definitely happy when seeing him laughing.

happy birthday my superman. 
i love you.

Wednesday, 14 March 2012

UGLYY

i got flu!!!
and three new pimple on my face.
huuuuuuuuuuuuuuuu

Tuesday, 13 March 2012

apa dah jadi ni? :(


heyh, apa dah jadi ni?
kenapa tiba-tiba je masuk sem 2 ni aku rasa chemistry ni susah sangat?
adoi adoi adoi. . .
sem 1 dulu kalau tak study pon senang je nak score.
naik sem 2 teros cepat blank,
nampak sangat banyak lagha ni.!!

 

Monday, 12 March 2012

eh, terlupa nak bagitau

eh kejap-kejap, terlupa nak bagitau.









okay, baru tenang. hehehehehehe

for you

Hey you, I wanna to tell you something. . . . . .


If we were a movie, I would be the girl you fall in love with in the end.
you know why?

You give a new life for me, 
you cure my heart 
 make me smile
pampered me,
loving me from the beginning until now
You're perfect for me
 
 

 
 thanks for everything my bucuk sayang.



DSDICATED FOR: RAJA MUHAMMAD ASRI BIN RAJA CHIK . :)



Wednesday, 7 March 2012

marah lah !

Sepanjang kita bersama,
I tak pernah minta apa-apa dari U
tapi kali ni I minta ! je,
tolong lepaskan I,

siapa yang send benda macam ni?

bila lawat twitter,

hey you, I kat library lah mana boleh bising.
retweet: asanah or whatever.

Wahai encik yang tak bernama, bukan nak tuduh atau apa-apa pun
U have your own life and I have my own life,
so please dont you ever try to destroy my life by telling untrue story to others.!
U deserve to happy
and I think I deserve too.

I never playing around with you, and never promise to you that I will never try to find my own happiness like you do!
Konon tak ada siapa-siapa yang kau nak dah,
Eeeeee. . yeuw. . . .

Belajar untuk terima hakikat,
Dalam hidup ni, jangang suka fikir diri sendiri je betul.

hmmm. . . . dah habiss... hehe

                

Tuesday, 6 March 2012

L.O.V.E

Kalau kita selalu nak ingat perkara yang dah lepas, memang confirm lah sedih memanjang kan??
So, kita ambillah keputusan untuk tempuh perkara yang bakal kita lalui.
macam tu juga cinta atau dalam bahasa baratnya LOVE. ececeh,, haha

Cinta ni tak semestinya kita kena sentiasa kekal pada first love kita,
tak semestinya jugak kita kena kekal pada yang kedua,
mungkin jodoh cinta kita ni ada pada yang ke-20.
kita tak tahu kan,, so guys, bila putus cinta jangan susah-susah nak menangis bagai nak rak.
Cari je yang baru. hohooo. . .

style kaannn??? haha