BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, 3 April 2011

antara 2??

hmm. . . ada kawan gua ni, dok sodeh2 cite, die dah jato ati at 2 lelaki.
mak aii. . . bermula nye cerita , die g satu kem ny, then dye terberkenalan ngan sorang mamat tuh,, kate minah sekor ni, mamat tu comel, baik, n sweet la. . . kire ade ciri2 lelaki idaman la,, padahal time tu dye da ada balak da, bole tahan lah jugak rupe balak ea.. mamat tu treat dye baek gile.! hmm . . . abez citernye minah nie dah fall in love laaa,, tapi naseb baek dye ta ngaku. dye juz melayan mamat tu. . tapi dye da jadi confuse dengan hati dye sendiri. dia tatawu lah ape perasaan dye kat mamat tu, , tapi dye taw dye sayang sangat kat balak dye.
then one day, after dye da habes dari kem tu, dye pon blek, esoknye, dye rase bersalah sgt kat mamat tu, dye pon gtawulah perkare sebenar. mamat tu terimalah dengan sabarnye. tawu;ah aku apa pasaan mamat tu. mesti bengang. yelaaaa kena tipu. tapi mamat tu dengan baik hatinya cakaplah yang dye tetap sayang at minah ni. lelaki tu slalu yakinkan minah ni dgn ayat2 cinta bak lagu rossa tu. hehe. . .

syg, i love u .

tu la ayat yang plg slalu mamat tu cakap. minah ni lame2 mcm nak terpengaruh lah an,, tapi Allah tu maha esa kan, terbukak lah segala story bila minah ni syak something sal lelaki tu. dye pon tanyela, 
honestly, u da ada gf ea?

mamat tu ckap: 
haah, tapi kite tetap kawan kan. .

MAK AII , KEPALA HOTAK DIA, CAKAP MACAM TAIK! MEMANG LA AKU DIPERBODOHKAN..... !!!!!!!!!!!!!1

haha. . . hey kawan,sian kaw. . . laen kali setialah pada yang satu. selamat lah ALLAH S.W.T tu sayang kan kaw. dye tunjok awal2 before kaw kene tipu lagi terok. tu baru siket kaw kene . :P
ps: kpd lelaki tersebut: memang aku bengang kat kaw tapi aku berterima kasih jugak lah kat kaw sebab sedar an membe aku ni ye.   :))